Suhlasim s Harym , ja som tu tiez rok 13 mesiacov v kuse som pracoval, ale teraz som sa rozhodol urobit si kurz. Aby som sa mohol lepsie zamestnat, a nie vo fabrike makat ako niekto kto nema ani maturitu, nie nadarmo som sa ucil aby som takto skoncil eee dik moc to radsej si urobim kurz a pracu si budem vyberat ja. Jediny hary je tu ochotny pomoct , poradit tak neviem a nechapem o co vam ide , proste ak sa ti nepaci co tu pise nepozeraj, nekomentuj drz tlamu a hlavne neurazaj ak tu osobu poznas len s riadkov ktore tu napise. a viete co vobec ale absolutne vobec nebudem mat vycitky ked budem robit kurz robil som tu 13 mesiacov platil neskutocne dane a este ich aj budem nadalej platit tak preco nie ?
Skoda ze tato stranka sa neda rozdelit Cesi - Slovaci tak ako pred rokmi Cesko- Slovensko tieto dva narody fungovat nemozu jedny sa hraju na slusnych poctivych ( Cesi) a druhy su prizivnici ( Slovaci ) to fakt pocuvat nemusim pretoze narod ktory bol raz jednotny teraz uz nieje to neznamena ze sa mentalita tiez rozdelila ste taky isty blbci ako my tak sa aspon vo svete nehrajte na tych suprovych.
Dominiku, napisu ti to ted slusne, tak doufam, ze se mi dostane i slusne odpovedi, pokud mi budes chtit odpovedet.
Je mi lito, zes vubec zrejme nepochopil v cem je zde problem.
Urcite ne v tom, ze nekdo chce delat kurz nemciny. Naopak. Treba to, co delas ty, je naopak velmi dobre. Jsi tady, pracujes, chces si zlepsit nemcinu. To je prece super!!!
Ale rozdil je, kdyz nekdo dejme tomu uplne hypoteticky, prijde, odpracuje jeden mesic (nebo dokonce jen par dnu), nebo treba vubec nic a precte si tady, jak oklamat socialni urad-diky Harymu. A tim, ze nekdo oklame socialni urad, oklame i tebe, protoze ty prece pracujes a penize ti jsou strhavany, prave proto, abys jednou mohl dostat od statu pomoc,na kterou mas pravem narok.
A koumak Hary mu jeste poradi, jak to navliknout, aby nemusel priznat, ze ma treba na Slovensku konto a v nem nasparovane penizky. TOHLE nam vsem vadi NIC jineho. Protoze TO je asocialni, NELEGALNI a sproste predevsim vuci NEMCUM.
Predstav si, kdyby to bylo opacne. Libilo by se ti to, kdyby k vam do vasi krasne zeme zacla prijizdet ruzna individua, ktera doma treba vlastni domecek, maji i neco nasporeno, ale proc by si na ukor Slovaku neco nenasparovala, kdyz by oni byli tak hloupi, ze by mi to sezrali a meli tak benevolentni zakony?
Zkus se prosim zamyslet a vzit se do role Cechu a Slovaku, kteri zde ziji natrvalo a maji zajem, aby je Nemci nepovazovali za vyzirky. To vubec neni o zavisti, to je o dobre povesti Cechu a Slovaku v teto zemi. Ja nechci byt priovnavana k Turkum, kteri uz tu spatnou povest davno maji.
A Dominiku, to ze se to tyka prave Slovaka, nehraje zadnou roli. Muzu te ujistit, ze bych svuj nazor napsala prave tak Cechovi. Ja jsem mela (a mam) Slovaky vzdycky rada, mam dokonce na Slovensku pribuzne a pratele, takze si nenecham podsouvat nejakou nenavist vuci Slovakum.